27 February 2012

BENGKEL di Corus Port Dickson

  Bengkel Pemantapan Piagam Pelanggan selama 3 hari di PD. Dari 19-21 Februari 2012.

Lambat update. sory hari ni baru boleh update..Busy...
Seperti biasa, nama naik lagi. Muka pergi kursus.. Sepatutnya bukan saya patut pergi. Mungkin saya ni orang penting juga dalam ke 2 penting katakan , lagi-lagi pegawai 1 dah nak meletop tunggu mase je, terpaksalah kene pergi.

Sebenarnya baru saja balik minggu lepas kursus-transformasi-kepimpinan-siri-3, tapi kene pergi lagi kursus ni...Ape boleh buat....Kerja....Pergi jelah....Saya dan K. Yam :) Siap Sedia.

Selama 3 hari berbengkel, bawalah ape-ape yang patut kecuali track dan tshirt. Tak tahu pulak ada aktiviti sukaneka.Tiba-tiba urusetia adakan SUKANEKA. Pakai je jeans dah darurat. :(

Aktiviti selama 3 hari berbengkel :-

 Bilik kongsi ngan Fizah (K-Eko)

 Besar katil. Queen Bed 2

 Bilik air

 Bilik Mandi


 View cantik. Pemandangan dari dalam Bilik

 Pemandangan matahari terbenam

 Cantikkan


 Aktiviti berbengkel Meja 3


 Hari 1


 Nama-nama yang terlibat, Tapi nama saya takde. Orang yang sepatutnya pergi ada mananye..Urusetia tak sempat nak betulkan....Gantikan
CEO r&d - K.yam 
Rohana - Ila



 Discuss bersama  BADSA

 tengok BPP semangat buat kerja sampai camera pun tak sempat toleh

 Aktivti sukaneka 
k Yam : Alasan tak nak turun coz tak de seluar.
K.yam tak nak join tp saya paksa .

 Best....dapat join cam ni...

 Plan kumpulan 3 untuk aktiviti sukaneka. 

 Segala barang yang ada pada peserta. Kumpulan paling panjang akan menang.

 Lim sampai buka baju...cc buka seluar, tudung. hehehe
 Last no 4..dari 5 kumpulan...tak cukup 2 orang lgi sebab tu kalah.


 Memancing tin...Cepat.....Cepat....


 Alahai cik kak....Chaiyok....Dengan pantas dapat mengalahkan diorang..No 1


 Terompah Gergasi . Pinjam Anak Hjh Munsini sebab kyam pakai kain..tak boleh.... Menang jugak No 1.

 Belon paling banyak pun menang... No 1
Petang ni ada artis Rita Rudaini berlakon di Hotel yang same. Nak amik gambar tapi tak jumpa. Bila Naik kat bilik, tengok dari atas, Rita baru kluar ke pantai. Nak berlakon...Rugi  tak dapat bergambar . Kata member ada Zamarul jugak....



 Last Day - Pembentangan Piagam Pelanggan


 Penutup - Dr Sulaiman 

 Penyerahan Sijil Penyertaan 


 Kumpulan 3 - Johan keseluruhan Sukaneka



Hari Last bergambar dengan Lim

Piagam Pelanggan R&D siap juga akhirnya. Banyak yang di betulkan selama berbengkel 3 hari di PD. Lepas ni bolehlah di pamerkan Piagam Pelanggan R&D.

No comments:

U KLIK ME, I KLIK U