09 March 2017

03 March 2017

38 Week...

Minggu ni dah 38 week
Lagi 2 minggu lagi.
 Moga pregnant kali ini di permudahkan bersalin macam abgnye...Syed Azad.
Due 18.03.2017 (Sabtu)

Story sikit pasal berat badanku ini.


Sebelum Pregnant 

Berat badan asal  62kg

Selepas Pregnant


Berat badanku

7 minggu - 63.3 kg
11 minggu - 63.9 kg
14 minggu - 63.7 kg ( muntah, mabuk ) berat turun
18 minggu - 65.4 kg
20  minggu - 65.6 kg
22 minggu - 67.5 kg
25 minggu - 68.8 kg
28 minggu - 70.2 kg
30 minggu - 72.1 kg
34 mingu - 73.9 kg
35 minggu - 73.1 kg
36 minggu - 74.3 kg
37 minggu - 74.8 kg


minggu ni 38 week tak thau la berapa naik berat badan. 
2 minggu lagi. 
Dup dap dup dap. Tak sabar pun ada.





16 February 2017

Happy Birthday Syed Azad

Celebrate besday budak kenit ni yang bernama Syed Azad bin Syed Azni
Tahun ni 12.1.2017 umur saya genap 3 tahun  dan bakal menjadi abang tidak lama lagi.

Celebrate dekat skol dah, celebrate tahun ni dekat umah mertua. Tahun lepas celebrate di sini ( Melaka )

Plan tahun ni memang nak buat di sana. Tapi amik tarikh raya cina. Semua cuti.
Persiapan berjalan lancar dengan bantuan adik beradik/biras belah suami.

Disebabkan tarikh lahir dekat - dekat dengan S. Azad,  3 orang sekali join.
Syarifah Zara, Syed Azad dan Syarifah Zahirah
























Excited nak buka hadiah. Thanks semua yang memberi hadiah kepada S. Azad.

video



U KLIK ME, I KLIK U